Containerpark: Vandaag open tot 17:00

Tuinafval:

Vanaf 250,00 excl. btw

Transport en verwerking inbegrepen.

Afwijking van de bestelde afvalsoort of vermenging met andere afvalsoorten wordt gefactureerd aan 199€/ton (exl. btw).

Uw betalingsbevestiging geldt als officieel betaalbewijs. Wij willen u vriendelijk informeren dat er achteraf geen wijzigingen aan de factuur kunnen worden aangebracht. Dank u voor uw begrip.

Type container
Container 8m³
Container 10m³ +€50,00 excl. btw
Container 20m³ +€125,00 excl. btw
Container 30m³ +€225,00 excl. btw
Thienpont biedt voor de containers van 8m³ en 10m³ ook smalle varianten. Enkel mogelijk indien op voorraad.
Het maximaal toegelaten gewicht is 12 ton. Indien het maximum van 12 ton wordt overschreden zal een supplement van €27/ton (excl. btw) aangerekend worden.
Levering en ophaling
Bij Containerdienst Thienpont staat service voorop. Voor online bestellingen leveren wij standaard vanaf 2 dagen na de dag van bestelling. U kunt zelf uw plaatsingsdatum en dagdeel kiezen, evenals het gewenste moment voor ophalen. Als u een aanpassing nodig heeft ten opzichte van de online agenda, aarzel dan niet om ons te bellen op +3293718128 of te contacteren via het contactformulier. We passen ons graag zo goed mogelijk aan uw wensen aan.
Extra informatie
(Niet verplicht) Toegestane bestandstypes: .doc, .docx, .jpg, .pdf. Maximum filesize: 5MB
U bent zelf verantwoordelijk voor de nodige vergunningen. Enkel voor de stad Gent kunnen wij de vergunning in orde brengen op voorwaarde dat de plaatsing van de container minstens 10 werkdagen verder gepland staat en indien u een adres met huisnummer geeft waar regulier mag geparkeerd worden. Neem hiervoor contact met ons op na het plaatsen van uw bestelling
Indien er bepaalde zaken zijn waar we rekening mee dienen te houden kan je deze hier vermelden.
Totaal excl. btw